bullterrier forum, bulterier forum, bull terrier forum, bullterrier, bulterier, bull terrier, forum bulterier, forum bullterier, forum bullterrier, forum bull terrier, sauron, fci, forum
bullterrier forum, bulterier forum, bull terrier forum, bullterrier, bulterier, bull terrier, forum bulterier, forum bullterier, forum bullterrier, forum bull terrier, sauron, fci, forum
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 01 Paź 2008 Posty: 591 Piwa: 70/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 10:50
mini-Czarny
Jak w temacie, szukamy dobrego domku dla Czarnego, chłopca mini. Czarny urodził się 29 października 2009r, po IntChSchastlivaya Bulldomka iz Voiska Tamerlana (Trojka) i Ch Seaquest Mr Bombastic. Mały jest przebadany (serce, oczka, słuch) i ma certyfikat DNA PLL- carrier (nosiciel), co oznacza, że szansa na zachorowanie jest minimalna (a patrząc na to, że żaden przebadany carrier z tych linii nie chorował, blisko zeru). Czarny jest zdrowym pełnowartościowym szczeniakiem (zalecenie jest rozmnażania carrier nawet, żeby nie ograniczać puli genowej).
Czarny jest żywiołowym szczeniakiem, z tysiącem doskonałych pomysłów na minutę, lubi zabawki, piłki, przeciąganie się i kontakt z człowiekiem. Zdecydowanie nie będzie małym chłopcem.
Czarny szuka kochającego domu (bo dom który miał mieć okazało się, że nie umie go pokochać ). Możliwa jest sprzedaż lub współwłasność ze mną (jak się z tym żyje można pytać Casi z forum ).
i kilka fotek Czarnucha (spróbujemy zrobić lepsze w weekend, oba ucha już stoją jak radary i pięknieje chłopak z każdym dniem ).
Czarny szuka kochającego domu (bo dom który miał mieć okazało się, że nie umie go pokochać ). Możliwa jest sprzedaż lub współwłasność ze mną (jak się z tym żyje można pytać Casi z forum ).
Witam Panstwo !
Pjerwszi raz jestem na tem spanjalim forume o Bullah ponjewasz da ih BARDZO Koham to hcalem zapitac Panstwo na jake warunki go Panstwo Odaje albo jaka cena dla njego jest !? Mam nadzeje da jest jaka normalna cena albo jeszce lepi normalni warunki ! Bardzo se PRASZAM na moje pisanje wjem da robje Gramaticzne Blendy ale ja se SAM Nauczilem Razmawjac, Czitac , Pisac po Polski ! Mjeszkam w SERBIJI Wojwodstwo VOJVODINA mam hodowle psuw von BERCEK FCI 3288 tesz mam Standard Bulli a tesz Mam MINIJATURE Bulli ! Serdeczne Szistke Pozdrawiam !
Bercek www.bercek.biz
[ Dodano: Pią Lut 19, 2010 01:42 ]
Witam Panstwo !
Pjerwszi raz jestem na tem spanjalim forume o Bullah ponjewasz da ih BARDZO Koham to hcalem zapitac Panstwo na jake warunki go Panstwo Odaje albo jaka cena dla njego jest !? Mam nadzeje da jest jaka normalna cena albo jeszce lepi normalni warunki ! Bardzo se PRASZAM na moje pisanje wjem da robje Gramaticzne Blendy ale ja se SAM Nauczilem Razmawjac, Czitac , Pisac po Polski ! Mjeszkam w SERBIJI Wojwodstwo VOJVODINA mam hodowle psuw von BERCEK FCI 3288 tesz mam Standard Bulli a tesz Mam MINIJATURE Bulli ! Serdeczne Szistke Pozdrawiam !
Bercek www.bercek.biz
_________________ Szistki som ladni ale Bull jest Najladnjejszi !