bullterrier forum, bulterier forum, bull terrier forum, bullterrier, bulterier, bull terrier, forum bulterier, forum bullterier, forum bullterrier, forum bull terrier, sauron, fci, forum
bullterrier forum, bulterier forum, bull terrier forum, bullterrier, bulterier, bull terrier, forum bulterier, forum bullterier, forum bullterrier, forum bull terrier, sauron, fci, forum
Biedny pies... [*] Widzę, że jeśli rzeczywiście wyjdą jego personalia, to będzie musiał pilnować się na każdym kroku gdy wychodzi z domu, bo na każdym portalu gdzie poszło info ludzie próbują zrobić samosąd.
Tak czy inaczej rozbroił mnie komentarz pod postem na forum lm.pl
Cytat:
człek nie pies ale nie powiem wzruszająca historia nad wyraz, aż chciałoby się przystanąć w miejscu, zadumać się i rzewnie zapłakać :hlip :hlip ... rusza to me sumienie ale lojalność wobec ziomków ważniejsza. miłego dochodzenia w sprawie Maji
_________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 15:44
Dobra wybaczcie,ale troszeczke śmieszny fakt ,że facet niby nie miał telefonu komórkowego? Miał siłe "przetargać" psa od torów i go przywiazać a nie miał siły wziać go do weta? Dziwne, oj dziwne - do domu po pomoc poleciał a nie do bylejakiego człowieka na ulicy? Proszę ... czy w ogóle ktoś w to uwierzył ?
Każdy właściciel psa stanąłby na głowie aby mu pomóc jeżeli naprawdę go kochał - a żekomo ten "człowiek" do kochał, miał czelność pokazywać się z Suńką w gazecie?! A nie pomógł jej w chwili w której, ona na niego liczyła?!? Dziwne ,że obcy facet nie przeszedł obojętnie i potrafił jednak pomóc suce, a właściciel potrafił tylko uciec.... żałosne, ludzie coraz bardziej mnie przerażają
Nawet 10cio latek kochający swojego psa szukałby pomocy najbliżej gdzie tylko by mógł... jestem w szoku po oglądnięciu tych wszystkich artykułów , poprostu nie dociera do mnie jak można było się tak zachować
[*] dla suńki ... ale to nie powinno się tak skończyć, nie powinno ... (
W ostatnim nr Przeglądu Konińskiego pojawił się artykuł... nie czytałem. Dużo mówi się o tym "na mieście"... i na LM Konin-forum. Prawdopodobnie "właścicielowi" się upiecze...